Dave Brubeck

Dit werk is niet digitaal beschikbaar

Overige titelgegevens : the compositions that made the Dave Brubeck Quartet a legend in its own lifetime : including Take five, It's a raggy waltz, Blue rondo a la Turk / with illustrated biography by Christopher Bird

Bevat Danse duet |s (solo-transcriptie) Fast life |s (solo-transcriptie) Maori blues |s (solo-transcriptie) It's a raggy waltz |s (solo-transcriptie) Bluette |s (solo-transcriptie) Unsquare dance |s (solo-transcriptie) Three's a crowd |s (solo-transcriptie) Pick up sticks |s (solo-transcriptie) Back to earth |s (solo-transcriptie) Castilian blues |s (solo-transcriptie) Countdown |s (solo-transcriptie) Far more blue |s (solo-transcriptie) Take five |s (solo-transcriptie) Kathy's waltz |s (solo-transcriptie) Blue rondo a la Turk |s (solo-transcriptie)

Impressum New York [etc.] : Wise Publ., cop. 1978

Annotatie Bron van beschr.: omslag. - Voor piano

Serie Jazz masters