The rising

Dit werk is niet digitaal beschikbaar

Overige titelgegevens / Bruce Springsteen

Bevat Waitin' on a sunny day Paradise Let's be friends (Skin to skin) Worlds apart Lonesome day The fuse You're missing Nothing man Countin' on a miracle Further on (up the road) The rising Empty sky Into the fire Mary's place My city of ruins

Impressum Miami : Warner Bros. Publ., cop. 2002

Annotatie Teksten en muziek van Bruce Springsteen

Linked Open Data http://data.muziekschatten.nl/som/403630